Judging Committee 2005-2006 Float Judging Schedule December 31, 2005 -January 1, 2006

Time allowed for arrival and start of judging at each site Time allowed to judge and score each float Time allowed to move to the next float and begin judging Time allowed for departure from each judging site 2.5 minutes5 minutes30 seconds2.5 minutes

| Time | | Event | Time Allowed | # of Floats |
|----------|--------------------------------|-------------|---|-------------|
| 6:00am | Breakfast at the Ritz | Breakfast | 60 minutes | |
| 7:00am | Depart Ritz | Travel | 40 minutes | |
| 7.000111 | Depart Miz | Havei | 40 111111111111111111111111111111111111 | |
| 7:40am | Arrive - Downey Barn | Judging | 10 minutes | 1 |
| 7:50am | Depart - Downey Barn | Travel | 30 minutes | |
| | | | | |
| 8:20am | Arrive - Buena Vista Pavillion | Judging | 16 minutes | 2 |
| 8:36am | Depart - Buena Vista Pavillion | Travel | 15 minutes | |
| | | | | |
| 8:51am | Arrive - Azusa Aspen | Judging | 22 minutes | 3 |
| 9:13am | Depart - Azusa Aspen | Travel | 15 minutes | |
| | | | | |
| 9:28am | Arrive - Buena Vista Tent | Judging | 55 minutes | 9 |
| 10:23am | Depart - Buena Vista Tent | Travel | 15 minutes | |
| | · | | | |
| 10:38am | Arrive - Sierra Madre | Judging | 10 minutes | 1 |
| 10:48am | Depart - Sierra Madre | Travel | 15 minutes | |
| | | | | |
| 11:03am | Arrive - Lunch | Lunch | 60 minutes | |
| 12:03pm | Depart - Lunch | Travel | 15 minutes | |
| | | | | |
| 12:18pm | Arrive - Rose Palace | Judging | 60 minutes | 10 |
| 1:18pm | Depart - Rose Palace | Travel | 10 minutes | |
| | | | | |
| 1:28pm | Arrive - South Pasadena | Judging | 10 minutes | 1 |
| 1:38pm | Depart - South Pasadena | Travel | 20 minutes | |
| | | | | |
| 1:58pm | Arrive - Burbank | Judging | 10 minutes | 1 |
| 2:08pm | Depart - Burbank | Travel | 20 minutes | |
| | | | | |
| 2:28pm | Arrive - La Canada | Judging | 10 minutes | 1 |
| 2:38pm | Depart - La Canada | Travel | 15 minutes | |
| | | | | |
| 2:53pm | Arrive - Brookside Tent | Judging | 27 minutes | 4 |
| 3:20pm | Depart - Brookside Tent | Travel | 10 minutes | |
| 0.00 | | | | |
| 3:30pm | Arrive - Rosemont Pavillion | Judging | 71 minutes | 12 |
| 4:41pm | Depart - Rosemont Pavillion | Travel | 20 minutes | - |
| E:01 | Arrivo Dita Corlton | | | |
| 5:01pm | Arrive - Ritz Carlton | | | |
| | Total Floats | | 661 minutes | 45 |
| | | | | |

Notes: Queens Float - Fiesta
1st and 2nd Ranked Teams - Festival